iezieart, muurteksten en meer!

Groot in betaalbare interieurstickers, muurstickers, decoratieletters, deurstickers, muurstickers kinderkamer, muurstickers babykamer, muurstickers slaapkamer, persoonlijk ontwerpen van teksten, trouwdecoratie.

zaterdag 21 april 2012

iezieart Muurteksten en meer!!

Geef je slaap-, bad- of kinderkamer een compleet nieuwe look met muurstickers of muurteksten!


Natasja Toet biedt in haar webshop iezieart betaalbare muurdecoraties aan. En dat is niet alles…
Want Natasja levert graag service. Dus als je een eigen ontwerpje hebt, dan tovert zij dat kosteloos om in een mooi tastbaar exemplaar.


De betaalbare stickers geven in een handomdraai een hele andere sfeer de inrichting van alle soorten kamers. Maar ook voordat je je voordeur ingaat, kun je al decoratie aanbrengen! In de webshop kun je stickers kopen voor op je voorgevel (‘Anno…’), je ramen en kozijnen. Het aanbod is heel gevarieerd!


En het aanbod van de webshop gaat ook nog eens verder dan muurstickers en –teksten. Zo kun je bij iezieart tevens terecht voor herinneringsdozen voor geboortes, huwelijken of overlijden. En ook het bedrukken van T-shirts is geen enkel probleem.


Dat klinkt leuk! Neem dus even een kijkje in de webshop iezieart.

1 opmerking:

  1. Och, wat is dit prachtig. Ben al geruime tijd aan het zoeken naar de geschikte afbeeldingen voor op de muur om te schilderen. Schitterend!

    BeantwoordenVerwijderen